Ku ëshëte Aida

 

 

Hartën >>


Kontakti

 

 

Kontaktimi>>

 

BIOGRAFIA E ULQINIT

 

 

Biografia

BIOGRAFIA E ULQINIT
Ulqini gjendet në jug të bregdetit të detit Adriatik,  me më shumë ditë me diell në tërë këtë bregdet. Në Ulqin jetojnë rreth 25-mijë banorë, në të cilin ka afër 20 km plazhe, me rreth 15 km plazhe ranore. Ulqini ka  më shumë se 6-mijë hektarë tokë pune, ka rreth 88-mijë rrënjë ullinjë. Në këtë qytet gjenden rëra, balta dhe uji i sulfurit që kanë   cilësi të mëdha  shëruese. Në Ulqin do të përjetoni natyrën e papërsëritshme,  me më shumë ditë për tu larë, pastaj ujin e pastër si loti (detin më të pastër në botë), plazhet e pafundme me rërë, pyllin e pishave dhe plantazhet në sfondë dhe më në fund do të gjeni parajsën e nudistëve, në ishullin  Ada.  

Ulqinin nuk është e mjaftueshme ta shihni, atë duhet ta përjetoni, sepse ai është shembull i papërsëritshëm i bukurisë: plazhet e pafundme të rërës, deti, liqenet, malet, natyra e virgjër...

Për këto arsye nëse doni që të kënaqëni, vizitoni Ulqinin. Aty gjendet hoteli "AIDA".

 


HOME     |    HISTORY UL.    |      ACCOMMODATION      |       PRICE LIST      |      GALERY       |      CONTACT

 

2006-2013 © Copyright. All rights reserved.- Design By Creative Studio LASSO