Ku ëshëte Aida

 

 

Hartën >>


Kontakti

 

 

Kontaktimi>>

 

BIOGRAFIA E ULQINIT

 

 

Biografia

CMIMI

 

EUR

Fjetja me mengjes

 
24,00

 

EUR

Fjetja me mengjes dhe darkë

 
31,00

 

VEREJTJE:

CMIMET JAN INDIVIDUALE TE PARAQITURA PER PERSON DHE DITE ME MENGJES.

TE GJITHA LLOMAT JANE TE PAJISURA ME BANJO,TV,KONDICIONER,MINI KUZHINE,TELEFON,TERASE ME SHIQIM NE DETE.

 
KUSHTET TJERA:

 *FEMIJET DERI 2 VJET E KAN FALAS QENDRIMIN

*FEMIJET PREJ 2 DERI  NE 11 VJET KAN ZBRITJE 30% NESE PERDORIN  SHTRATIN VECMAS NE LLOME ME DY TE RRITUR.

*FEMIJET PREJ 2 DERI NE 11 VJET KAN ZBRITJE 50% NESE PERDORIN SHTRATIN E PERBASHKET ME DY PERSONA TE RRITUR

*NE CMIMIN E STREHIMIT ESHTE E LLOGARITUR EDHE TAKSA E QENDRIMIT PREJ  0,50eura PER PERSON NE DITE

*ZBRITJE PER GRUPE TE ORGANIZUARA DHE PER MYSAFIR TE RREGULLT PREJ 10% DERI NE 20%

 


HOME     |    HISTORY UL.    |      ACCOMMODATION      |       PRICE LIST      |      GALERY       |      CONTACT

 

2006-2013 © Copyright. All rights reserved.- Design By Creative Studio LASSO