Ku ëshëte Aida

 

 

Hartën >>


Kontakti

 

 

Kontaktimi>>

 

BIOGRAFIA E ULQINIT

 

 

Biografia

KONTAKTI!

Hotel "AIDA"
Mirka Serzentica b.b.
PINJES
85360- ULCINJ

Tel: +382 30 401 460
Tel: +382 30 401 461
Tel: +382 30 401 462
Fax: +382 30 401 463
Mob: +382 68 588 477
E-mail: hotelvilaaida@t-com.me

Denis: +382 69 99 66 66

Hoteli ¨AIDA¨ gjendet në pjesën elitare të Ulqinit. Hoteli ka 10 apartamente luksoze dhe 3 apartamente super luksoze, dedikuar klientëve që dëshirojnë nivel të lartë  shërbimi.  Të gjitha apartamentet kanë banjo, rrjet kablloik televiziv, video DVD, kasafortë personale, kondicioner dhe kuzhinë. Në kuadër të hotelit është edhe restoranti me pamje në det, sauna, aerobia, klubi i bilarit,  shërbimi i masazhit dhe room-servisi.   Gjendemi 400 metra nga bregdeti, midis hotelit Galeb dhe Albatros, në vendin i cili është i njohur me Pyllin e pishave, me Plazhin e Grave, i  njohur me ujin e sulfurit dhe afër Plazhit të Vogël.

Hoteli është 1 km larg stacionit të autobusëve, 80 km larg aeroportit të Podgoricës dhe 90 km nga ai i Tivatit.


Warning: include(formaa .php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/06/4962906/html/aida/kontakta.php on line 92

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'formaa .php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/06/4962906/html/aida/kontakta.php on line 92

 

 

 

 

 


HOME     |    HISTORY UL.    |      ACCOMMODATION      |       PRICE LIST      |      GALERY       |      CONTACT

 

2006-2013 © Copyright. All rights reserved.- Design By Creative Studio LASSO