Ku ëshëte Aida

 

 

Hartën >>


Kontakti

 

 

Kontaktimi>>

 

BIOGRAFIA E ULQINIT

 

 

Biografia

Hotel AidaPËR NE

Mirësevini në hotelin »AIDA«, një nga më luksozet në Ulqin.Hoteli ka 10 apartamente luksoze dhe 3 super apartamente luksoze për klientët të cilët dëshirojnë nivel të lartë  shërbimi. Të gjithë apartamentet kanë  rrjetin e  televizionit kablloik dhe videot DVD, mini-kuzhinat dhe baret, banjot, kondicionerët, portofolet personalë, qasjen në internet dhe ballkonet me shikim në det. Hoteli ka gjithashtu edhe sallë aerobie, pastaj saunë, klubi bilari, restorantin me tarracë në katin III,  shërbim masazhi dhe room-servis. Hoteli po ashtu ka edhe parking që është i siguruar me video-roje.

 

 

 

 

 

 


HOME     |    HISTORY UL.    |      ACCOMMODATION      |       PRICE LIST      |      GALERY       |      KONTAKTI

 

2006-2013 © Copyright. All rights reserved.- Design By Creative Studio LASSO